Kindermiddag ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’ in de Wheem

BALKBRUG - Woensdagmiddag 19 april organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem in Balkbrug de kindermiddag ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet’. Het gaat deze middag vooral om kijken en zien. We kijken naar het landschap rondom De Wheem en het zien van natuurlijke materialen. We doen kijkspelletjes en natuurlijk gaan we ook knutselen. De middag begint om 14.30 uur en om 16.30 uur mag je weer opgehaald worden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Kijk-spelletjes en knutselen

Tijdens deze middag staat vooral het zintuig "zien en kijken" centraal. Met onze ogen proberen we ons bewust te worden van het landschap rondom De Wheem. Natuurlijk gaan we naar buiten en zullen we daar enkele bijzondere kijk-activiteiten ondernemen. Ook zoeken we natuurlijke materialen om te knutselen. Het belooft dus weer een verrassende en bijzondere middag te worden! Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom.

De Wheem

Bezoekerscentrum De Wheem is gelegen in het prachtige Reestdal en ligt tegenover de oude Reestkerk in Oud Avereest, aan de weg tussen Balkbrug en De Wijk. De toegang tot het centrum is gratis voor iedereen en wanneer geopend zijn bezoekers welkom voor een kop koffie of thee. Vanuit De Wheem zijn verschillende gemarkeerde wandelroutes uitgezet. Meer informatie en openingstijden van bezoekerscentrum De Wheem vindt u op www.landschapoverijssel.nl.

Aanmelden

Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Kosten

De bijdrage voor deze kinderactiviteit is € 3,-- per kind, dat is inclusief een bekertje drinken en een koekje. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 2,- per maand. Voor meer informatie https://www.landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur