Flash Nieuwleusen dames  houdt vijf punten in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Zaterdag 25 maart mochten de dames van Flash Nieuwleusen het opnemen tegen de dames uit Grijpskerk. De vorige keer hebben de dames daar dure punten laten liggen, dus het was tijd om dit recht te zetten en er alles aan te doen de vijf punten in Nieuwleusen te houden.

Het werd voor de meiden van Nieuwleusen meteen duidelijk dat het niet vanzelf zou gaan vandaag. Er was veel serve druk van Grijpskerk waar de meiden van Flash het lastig mee hadden. Lange tijd gingen de meiden van Flash en de meiden van Grijpskerk gelijk met elkaar op. Toch wisten de meiden van Flash de set binnen te slepen, met een paar mooie aanvallen werd het 25-23.

De 2e set werd met dezelfde basis gestart als de 1e set. Weer ging het lange tijd gelijk op. Veel rally’s werden er gespeeld. Toch lieten de meiden van Grijpskerk ook zien dat ze waren gekomen om punten mee naar huis te nemen. Veel variatie in de aanval zorgde ervoor dat ook deze set met een stand van 25-23 naar Flash ging.

In de 3e set werd er heel wat gewisseld aan de kant van Nieuwleusen. Met frisse energie werd er aan de 3e set begonnen. Dit was eigenlijk een kopie van set 1 en 2. Weer ging het lange tijd gelijk op. Er werd hard voor elkaar gewerkt en gevochten voor elk punt naar een 25-22 overwinning.

Set 4 werd gestart met dezelfde opstelling als set 3. De meiden van Nieuwleusen hadden de wedstrijd al gewonnen, maar wilden er alles aan doen om alle punten in Nieuwleusen te houden, De meiden maakten het op het laatste moment nog even spannend, maar wisten de set met een 25-22 naar binnen te hengelen. Een 4-0 overwinning voor de meiden van Flash Nieuwleusen.

Zaterdag spelen de meiden van Flash Nieuwleusen DS 1 om 18:00 tegen Wesseling DOK DS 1 in Dwingeloo.