Open dag Voedselbank Hardenberg Ommen

HARDENBERG/OMMEN – Iedereen die nieuwsgierig is naar het werk van de Voedselbank is welkom om zaterdag 1 april tussen 10.00 en 13.00 uur te komen kijken. De vrijwilligers organiseren een open dag in het pand van de Voedselbank Hardenberg Ommen aan de Nijverheidsstraat 2 in Hardenberg.

Eens zien wat er nou dagelijks gebeurt bij een Voedselbank, horen waar de producten vandaan komen, wie er in aanmerking komen of wat er in een wekelijks pakket zit? De vrijwilligers staan klaar om iedereen rond te leiden en uit te leggen wat er dagelijks wordt gedaan voor de momenteel 800 cliënten.

Bestuursvoorzitter Henk Brink: “We nodigen iedereen uit om zaterdag binnen te komen kijken. Inwoners die nieuwsgierig zijn, maar ook onze gulle leveranciers en sponsoren, hulpverleners, de politiek en het gemeentebestuur. En zaterdag kunnen bijvoorbeeld ook de gezinnen van onze vrijwilligers zien waar die tijd toch aan gespendeerd wordt. Maar misschien zijn er ook mensen die nog op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk en eerst vrijblijvend willen komen kijken. Eigenlijk is dus gewoon iedereen welkom die nieuwsgierig is. De vrijwilligers ontvangen iedereen graag en de gesponsorde koffie en ranja staan klaar.”