D’Ommerdieck neemt afscheid van Martin Alteveer.

NIEUWLEUSEN - Martin Alteveer werd op 1 april 1995 lid van d’Ommerdieck, net voor hij 5 jaar werd. Als jongste lid doorliep hij alle jeugdteams en vanaf 2009 was hij de vaste kracht in het eerste team. Door zijn lengte kon hij vaak scoren en verdedigen ging hem ook goed af.

Martin Alteveer was 28 jaar lid van d’Ommerdieck, Voorzitter Robert Batterink bedankte hem voor zijn grote inzet, zijn trouwe opkomst en gezelligheid. Namens het team bood hij bloemen en een grote mand met lekkers aan. D’Ommerdieck zal Martin Alteveer zeker gaan missen de komende tijd. Maar helaas moet hij stoppen vanwege zijn werk en reistijd,

D’Ommerdieck speelde de laatste thuiswedstrijd in de zaal tegen Dos Kampen. De vorige wedstrijd werd gewonnen met 30-11. D’Ommerdieck begon fanatiek aan de wedstrijd. Na zeven minuten was de stand 5-0. Dos Kampen kwam niet aan aanvallen toe, want d’Ommerdieck onderschepte snel de bal. De ruststand was 13-5.

Ook na rust bleef d’Ommerdieck de kansen goed benutten. Bij de stand 23-10 in de laatste minuut was er een publiekswissel voor Martin Alteveer. De eindstand werd 23-11.

Doelpuntenmakers Jasper Batterink 8x, Gerja Eykenaar 5x ,Martin Alteveer 5x, Gert Timmerman 2x, Miranda Huzen, Lisanne Teeuwsen en Robert Batterink allen 1x .

D’Ommerdieck gaat zich nu voorbereiden op de veldcompetitie, die op 22 april begint.