Foto: Harry Woertink - Gezelligheid troef op de boerenmarkt in Vilsteren

Boerenmarkt Vilsteren viert 5-jarig bestaan

VILSTEREN - Vilsteren vierde het eerste lustrum van de maandelijkse boerenmarkt. Al vijf jaar lang komen de marktmensen met hun kraam naar Vilsteren om de bezoekers van de boerenmarkt te voorzien van heerlijke en eerlijke etenswaren van dichtbij. En eerst proeven is natuurlijk ook mogelijk.

De markt wordt ook gezien als een gezellig ontmoetingspunt. Mede dankzij het voorjaarszonnetje was het goed toeven op de markt. De gezelligheid werd verhoogd met vrolijke muziek van troubadour Rob Krot.

Burgemeester

Burgemeester Hans Vroomen was vandaag (zaterdag 18 maart 2023) samen met zijn vrouw één van de vele bezoekers op de boerenmarkt. Dit om de organisatie te feliciteren met het 5-jarig bestaan. De leden van de actieve markcommissie kregen uit handen van Liesbeth Cremers, namens Landgoed Vilsteren, een voorjaarsplantje uitgereikt als dank voor hun inzet.

Eten

Tussen kerk en molen van het vijf eeuwen oude landgoed Vilsteren bruist het telkens op de derde zaterdag van de maand volop als de boerenmarkt wordt gehouden. Een markt met ambachtelijk brood, dagverse zuivel, groente, worst, kruiden, koek, kaas, hartige taart, wijn, bier, chutney, meel, vlees en jam, maar bovenal gezelligheid.