Kulturhus De Spil zoekt HET DIER in de kunsten.

NIEUWLEUSEN - Voor haar nieuwe en grote Dierententoonstelling is het Kulturhus op zoek naar kunstenmakers, die op verschillende manieren Het Dier in hun werk uitbeelden.

Het gaat er in deze tentoonstelling dus om dat het dier of dieren het hoofdmotief in het werk is. Dit kan zijn uitgebeeld op een schilderij, foto, tekening, collage, een beeld, (steen, ceramiek, hout e.d.) gebreid, van stof e.d. of een video en geluidsfragment. Alles is mogelijk. Ook voor deze tentoonstelling wordt weer een kleuren-catalogus uitgegeven met daarin opgenomen alle deelnemers en hun werken.

Het Kulturhus roept daarom amateur en professionele kunstenaars op zich voor deze tentoonstelling aan te melden met hun werken. Wil je deelnemen aan deze tentoonstelling stuur dan een e-mail met enkele afbeeldingen op naar de Max Timmerman, per e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. deelname Dierententoonstelling.

Bij voldoende belangstelling zal de dierententoonstelling gehouden worden van oktober 2023 tot en met april 2024 in het Kulturhus De Spil in Nieuwleusen.