Kunst en Vriendschap Dalmsholte weer op de planken

DALMSHOLTE – Na een paar jaar afwezigheid door de coronaperikelen mogen de spelers van toneelvereniging Kunst en Vriendschap in Dalmsholte weer het podium op. Het stuk dat gespeeld wordt heet “De geweldige dokter Paul” en is geschreven door Henk Roede.

Het stuk gaat over een dierenarts die de praktijk van zijn voorganger over neemt. Hij begint vol enthousiasme maar krijgt wel hele vreemde patiënten in zijn spreekkamer. Soms weet hij geen raad met de bijzondere problemen waarmee deze patiënten bij hem komen. Gek genoeg had zijn voorganger daar nooit problemen mee. Nieuwsgierig hoe dat komt?

Kom naar één van onze uitvoeringen. Deze zijn op vrijdag 17 maart en zaterdag 25 maart aanstaande om 20.00 uur in het buurthuis Dalmsholte, Dalmsholterdijk 6a in Dalmsholte. Indien u verzekerd wilt zijn van een plek kunt u kaartjes reserveren via telefoonnummer: 0572 – 372 552 (tussen 18.00 – 19.00 uur) of via het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kaartjes die om 19.45 uur niet zijn afgehaald aan de kassa worden in de vrije verkoop