DALFSEN - Op zondagmiddag 4 juli wordt er een openlucht Sing-in gehouden op het Kerkplein in Dalfsen, aanvang 16.30 uur. Opgelucht dat we weer samen kunnen zingen mogen we de verbondenheid met elkaar beleven en ons geloof uitzingen. De geldende coronaregels, zoals de anderhalve meter, worden in acht genomen. Men kan per mail (een) stoel(en) reserveren via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. S.v.p. ook per mail afzeggen indien u onverhoopt toch niet kunt komen. Het thema is ‘Vertrouwen’. Henriëtta Kuipers zal de Sing-in presenteren. De samenstelling van de band is: Wim van Lenthe (piano), Jan Kramer (gitaar), Leonardo van Lenthe (viool), Edwin Vetkamp (basgitaar), Marjolein Dekker en Nanette Jansen (zang). Ook voor de kinderen zijn er liederen uitgekozen. Zij mogen dan vooraan komen meezingen.

De collecte die gehouden wordt is bestemd voor Actie Vakantie Tas: de Diaconie van de PGD zorgt samen met Humanitas dat kinderen in Dalfsen die opgroeien in armoede een tas krijgen met daarin (zomer) speelgoed, een bon voor een ijssalon en dergelijke. Zo wordt hun vakantietijd een beetje opgefleurd. Bij de uitgang zullen collectebussen staan. Uw gift kunt u ook overmaken op NL66 RABO 0312 8068 92 t.n.v. Diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen o.v.v. Actie Vakantie Tas. Wie de Skipio app heeft, kan daarmee een donatie doen.

Bij slecht weer zal de Sing-in in de kerk plaatsvinden – ook om 16.30 uur – met alleen de band. De Sing-in wordt dan via livestream uitgezonden via Kerkdienstgemist.nl. Voor het actuele bericht of je kunt komen om de openlucht Sing-in mee te maken of dat je die thuis kunt volgen kun je op zondag 4 juli vanaf 14.00 uur kijken op de website van de kerk: https://www.pgdalfsen.nl/ Meer info: 0529-434203.