FOODTRUCKFESTIVAL HAPJES DAG DOET MEE AAN NLDOET

DEDEMSVAART - Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer tijd voor NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Stichting Hollands Talent. De organisatie van Foodtruckfestival Hapjes Dag doet ook mee. Zij zoeken 8 vrijwilligers die tijdens NLdoet de handen uit de willen mouwen steken

Wat moet er gebeuren

Zij gaan de opslagplaats van de festival spullen opruimen en 20 stuks grote en kleine bewijzerings- en programmaborden maken voor langs de weg tijdens Hapjes Dag op zaterdag 27 mei en zondag 28 mei op het historische terrein van streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart2023.

De werkzaamheden zijn op zaterdag 11 maart tussen 9.30 en 16.00 uur bij de oude gemeentewerf in Dedemsvaart. tegenover sporthal Citadel (Oude Zuidwolderstraat 12 7701 AZ Dedemsvaart en betreft onder andere het zagen, timmeren en schilderen van de borden.

Aanmelden

Heb jij zin om mee te helpen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of kom gerust naar de oude gemeentewerf in Dedemsvaart.