Henk Brink  nieuwe bestuursvoorzitter voedselbank Hardenberg/Ommen

HARDENBERG/OMMEN – De Voedselbank Hardenberg Ommen presenteert een nieuwe bestuursvoorzitter en een open dag. Iedereen is welkom om kennis te maken met de vrijwilligers van de Voedselbank en te zien wat er gebeurt op de locatie in Hardenberg.

Sinds 1 januari 2023 is de voorzitterswissel een feit. Hendrik-Jan Pastink nam na 12 jaar afscheid van de vrijwilligers tijdens de oudjaarsborrel. Henk Brink uit Hardenberg volgt hem enthousiast op. 

Henk Brink is in 2021 met pensioen gegaan na zijn hele werkzame leven in het onderwijs gewerkt te hebben, waarvan de laatste jaren als bestuursvoorzitter van Chrono-scholen in Hardenberg. Henk bekleedt naast het voorzitterschap van de Voedselbank nog diverse andere bestuurstaken waaronder onder meer als voorzitter van Hartveilig in Hardenberg.

Open dag

Kennismaken met Henk en de vele andere vrijwilligers is binnenkort weer mogelijk op een “Open Dag” bij de Voedselbank. Wie eens wil komen kijken om te zien wat er nou gebeurt bij de Voedselbank, kan zaterdag 1 april een kijkje komen nemen aan de Nijverheidsstraat 2 in Hardenberg. Tussen 10.00 en 13.00 uur zullen vrijwilligers klaar staan om iedereen, die dat wil, rond te leiden en van antwoorden te voorzien op alle vragen omtrent de werkzaamheden.

Vrijwilligers gezocht

Met de aanstelling van Brink is het bestuur weer compleet. Brink:  Wel kunnen ze nog wat helpende handen gebruiken. De werkzaamheden zijn onder meer het sorteren en inpakken van het ontvangen voedsel. Geïnteresseerden mogen zich via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. aanmelden.”