Gea van Dijk

HARDENBERG - Uit de 37 voorgedragen vrouwen heeft de jury drie vrouwen genomineerd: Gea van Dijk, Hilde Huijgen en Jante Oosting. Welke vrouw is een voorbeeld voor andere vrouwen en meiden? En verdient volgens u de titel?

Tot en met 5 maart kunt u stemmen op uw Vrouw van het Jaar 2023.

Het stemmen werkte even niet. We hebben het nu op een andere manier opgelost. U stuurt een mail aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. En geeft aan wie uw Vrouw van het jaar 2023 is.

Gea van Dijk,  is een bekend gezicht in Dedemsvaart, want ze is al jaren mede-eigenaar van Multimedia The Read Shop in het dorp. Een ondernemende vrouw die naast de winkel ook Lokaal 12 is gestart. Waar ze bijeenkomsten en activiteiten organiseert.

Ze is dan ook als vrijwilliger betrokken bij verschillende besturen en activiteiten in het dorp. De bekendste is het Strawberry Fields Festival waarvan ze mede-oprichter is. Dit jaar is de 4e editie. De kracht van Gea zit in het verbinden van mensen. Want samen krijg je veel voor elkaar.

Hilde Huijgen is directeur en mede-eigenaar bij Vechtstede Notarissen, met veel aandacht voor de mens achter de werknemer. Met oog voor persoonlijk lief en leed, een gezond werkklimaat, een gezonde omzet en met oog voor plezier.

Naast haar werk is Hilde ook maatschappelijk actief. Zo is ze onder andere vrijwilliger bij de tennisvereniging. En zit ze in het toezichthoudend bestuur van de vereniging van christelijke basisscholen in Vroomshoop.

Jante Ooting is medeoprichter en -eigenaar van Villa5 en Comcept Communicatie. Met deze ondernemingen timmert zij hard aan de weg in Noord- en Oost-Nederland. Ze is daarnaast ook maatschappelijk zeer betrokken en werkt als vrijwilliger met veel passie mee aan allerlei projecten en evenementen.

Zo is zij onder andere bestuurslid van hockeyvereniging GZG, zit zij in de organisatie van de Dirty Monkey Run in Gramsbergen en is ze lid van de Patiëntenraad van Saxenburgh Medisch Centrum. Ook was ze initiatiefnemer van de buurtmoestuin in Gramsbergen.