Tukker FM brengt de Paladijns nog een keer bij elkaar!

NIEUWLEUSEN - Zaterdag 15 april gaat er wat gebeuren! De tweede editie van de Tukker FM Donders Dikke Tent Party en dit keer in Nieuwleusen. Voor deze editie hebben zij o.a. de originele Paladijns bereid gevonden om nog een keer op te treden!  Wie zijn de Paladijns?

Het trio De Paladijn werd in 1964 opgericht door de zwagers François de Laat en Françis de Backer samen met Ludo Verhulst. François zag de naam Paladijn (een ridder die voor zijn idealen vocht) op een sigarendoosje staan. Ludo Verhulst en Françis de Backer hadden daarvoor bij de gitaargroep The Black Devils gespeeld. Ze traden ook op onder de naam The Paladins.

In 1966 kwam Anita van Loon, de latere echtgenote van Ludo Verhulst, als zangeres bij The Paladins. Haar zusje Mariska sloot zich in 1968 bij de band aan en ging men verder in de stijl van Corry & De Rekels als De Paladijns. Trompettist Jos Stuyts kwam in 1972 bij de groep. Ze werden een populaire amusementsgroep in de West-Brabantse grensstreek. Veel optredens vonden plaats in Zaal Verhoeven in Nispen.

Naast het unieke optreden van de Paladijns gaan ook het Sneeuwbal Trio, Henk Wijngaard, Duo Onbekend, de Marlets, de Dutchboys, Linda & the Nightbirds, Frank en Mirella, Silver Top, Lucas & Gea, Petra Wolters, Burdy, Espada, Jose Wolters, Wouter de Polkaman, Jan & Zwaan, Hennie Weijmans, The Rapsodies, Rien en Lady Tukker optreden! 

Naast de bovengenoemde artiesten is Lady Tukker inmiddels opzoek gegaan naar nog een artiest die ze  heel graag willen laten optreden tijdens de Donders Dikke Tent Party zaterdag 15 april in Nieuwleusen. Maar hier hoor je binnenkort meer over! 

De kaartverkoop is direct van start gegaan, kaarten voor deze UNIEKE editie zijn vanaf nu beschikbaar via www.tukker.fm