Een spontane inzamelingsactie actie van de Venekloeten

DEDEMSVAART - Tijdens de gezelligste Kloetendonkse Optocht 2023 van Avereest!

Eind van de week barst het carnaval los, óók an de voart in Kloetendonk. Want wie doet er nou niet aan mee? Van loopgroep tot praalwagen en van jong tot oud: iedereen is welkom. Alaaf!

Tijdens de Grote Avereester Carnavalsoptocht a.s. zaterdag belooft het schitterend weer te worden. En zoals iedereen weet, zegt de carnavalsvereniging, wordt een last minute creativiteit altijd zeer goed ontvangen door de jury. Want wie bedenkt nog iets leuks om de feestvreugde te vergroten? Want wie gaat met de grote prijs van Kloetendonk aan de haal? Lees maar in de Kloetenvaria, de mooiste krant van Avereest, die vorige week bezorgd is, met alle informatie.

Grote aardbevingsactie Turkse en Syrische slachtoffers

Ook de ‘Vorsten der Venekloeten’ laten zich gelden. Ze gaan tijdens de optocht 100% aandacht vragen voordat, grote zoveel hulp vragende, doel. De aardbevingsramp en de Turkse en Syrische slachtoffers. De Vorsten gaan met collectebussen rond en zullen al rammelend voor de nodige extra opluistering zorgen. Alle Venekloetenmennekes en -wiefkes worden gevraagd om een kleine bijdrage tijdens de optocht van a.s. zaterdag. De opbrengst van deze spontane inzamelingsactie komt te goede aan de slachtoffers van deze verschrikkelijke ramp. En zal gestort worden op GIRO 555. Want het is een verschrikkelijk leed en verdriet voor al die honderdduizenden, wellicht miljoenen mensen die dit overkomt en die zoveel dierbaren kwijt raken. Aándacht voor hen, ook tijdens een carnavalsfeest van zotheid, spot en uitbundigheid. Dat hoort er zeker bij. Alaaf!

Tekst: Adjudant Arsanio en Vorst Anne 1ethumbnail_dsc06795.jpg