Vilsteren bijna klaar voor vanouds carnavalsweekend

VILSTEREN - Al jarenlang staat het carnaval feest van Vilsteren hoog aangeschreven. Ook dit dit jaar staat er weer een spetterend feest te wachten. Vanuit de wijde omtrek komen de mensen naar het feest en natuurlijk uit het dorp zelf.  Maandenlang is er voorbereid, maar nu is het écht bijna zo ver: Carnaval 2023! Met een kersvers en enthousiast prinsenkoppel Prins Langenkamp de 1e van de Vennenberg en Jeugdprinses Mila de 1e, fantastische artiesten én een uitverkochte tent op vrijdag- en zaterdagavond belooft het een geweldig carnavalsweekend te worden in de Piepenplas.

Na een gezellige Happy Hour en feestelijke kerkviering in de verwarmde carnavalstent zijn alle Piepenplassers klaargestoomd voor het carnavalsweekend. Op vrijdag trapt de Piepenplas af met het 0-100 carnaval in De Nieuwe Ruif in Vilsteren, waar iedereen - jong en oud - welkom is. Vrijdagavond barst het feest in de carnavalstent los met de band ACHTUNG. Op zaterdag gaat het feestgedruis verder met niemand minder dan de RadioRave met Barry Paf & Menno de Boer en de artiest Poar Neem'n.

Als iedereen de roes heeft uitgeslapen, de tent is aangeveegd en de tap bijgevuld, start op zondagmiddag om 13.30 uur de grote optocht (drie rondjes om de kerk). Je kunt nog meedoen door je aan te melden via iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Op zondag is entree gratis. Na de optocht kun je dus lekker opwarmen in de tent, want daar blazen De Feestdirecteuren samen met DJ Delight het dak eraf! 

Kom dus op 17, 18 en 19 februari in het Piepenplasdorp Vilsteren. Meer informatie over het carnavalsweekend én de foto's vind je op www.piepenplas.nl.