De Koppel zoekt Vechtdalgidsen

De Koppel zoekt Vechtdalgidsen

HARDENBERG - Jij hebt passie voor de natuur van het Vechtdal, en weet een groep te boeien met jouw verhaal. In je verhaal geef je ruimte voor beleving en verwondering. Laat je bezoekers genieten van en waardering krijgen voor onze regio. Lijkt je dit wat? Word dan Vechtdalgids!

Netwerk voor natuur

Je wordt als Vechtdalgids onderdeel van een netwerk waarin gezamenlijk de kennis over natuurgebieden voor de toekomst geborgd wordt. Na een korte, specialistische cursus word je ingezet in geselecteerde gebieden, waar je geheel ontzorgd aan de slag kunt met je excursie: alle informatie en routes zijn aanwezig en vaak zijn er arrangementen met plaatselijke ondernemers opgezet. Vechtdalgidsen zijn vindbaar via een eigen pagina op de site van Vechtdal Overijssel.

Voor wie

Of je nu al jaren gidst in de natuur en je verder wilt specialiseren in het Vechtdal of net begint, of je hebt ervaring met groepen op andere terreinen en wilt graag meedoen: wees welkom om te reageren. In de cursus komen zowel gidsvaardigheden als inhoudelijke gebiedskennis aan bod.

In april 2023 start de eerste cursus van zes bijeenkomsten. De Koppel kan de cursus aanbieden voor slechts 75 euro per persoon dankzij een financiële bijdrage van Regiodeal Zwolle. Alle informatie over cursus en aanmelding vind je op www.dekoppel.com/pagina/Vechtdalgidsen. https://www.dekoppel.com/pagina/vechtdalgidsen

Aanmelden kan tot en met 20 februari 2023 via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Stuur je motivatie en ervaring mee. Je hoort daarna hoe voor jou de procedure verder gaat. Er is beperkt plek in de cursus, daarom zijn er selectiegesprekken op dinsdag 28 februari of donderdag 2 maart.