Flash Nieuwleusen DS1 verliest van vc Bolsward DS1

NIEUWLEUSEN - Flash Nieuwleusen dames 1 speelde zaterdag in Sneek tegen vc Bolsward dames 1.

Aan het begin van de wedstijd ging het gelijk op maar al snel veranderde dit. Het waren vooral lange rally’s die steeds in het nadeel van Flash uitvielen. Flash scoorde niet genoeg punten en verloor de eerste set met 25-19.

De tweede set leek veel op de eerste set. Flash had vloerenveger Ingrid Baas in het veld staan die heel veel ballen mooi wist te verdedigen, maar het werd helaas niet snel genoeg afgemaakt. De tegenstanders waren sterk in het variëren van de aanval en trokken weer aan het langste eind, 25-20.

Inmiddels hadden alle aanvallers gespeeld en werd er heel wat gewisseld om de dames van vc Bolsward uit hun spel te krijgen. De derde set leek dit wat beter te lukken. Nadat Flash de service pass beter onder controle kreeg, werd het spannend aan het einde van de set. Het was hard werken en door knokken en de setwinst was een feit 27-25.

De vierde set liep Flash weer achter de feiten aan. De dames van vc Bolsward DS1 waren beter en wonnen de laatste set met 25-20. Flash blijft hierdoor vijfde.

Zaterdag neemt Flash het thuis om 17.00 uur op tegen de nummer twee Lycurgus DS1.