Spreekuur Stadsnatuur in de bibliotheek van Ommen

OMMEN - Meer groen in de stad is goed voor het klimaat, de gezondheid van iedereen en een fijne leefomgeving. Hoe kan je als stadsbewoner daaraan een bijdrage leveren? Op 3 februari houdt Natuur voor Elkaar een Spreekuur Stadsnatuur in de Bibliotheek in Ommen.

Natuur voor Elkaar is een programma van de Provincie Overijssel. Inwoners die een mooi initiatief hebben voor het bevorderen van natuur in de stad kunnen terecht bij Natuur voor Elkaar voor kennis, tips en hulp. Voorbeelden: meer natuur in eigen tuinen, een buurttuin, een groene wandeling, een parkeerplaats omvormen tot natuurlijke speelplek.

Deelnemen aan het spreekuur is gratis. Wel is het nodig om zich aan te melden. Na aanmelding krijgt een deelnemer per e-mail een tijdsblok van een halfuur aangeboden. Vanwege de beperkte tijd is het verstandig om goed voorbereid naar het spreekuur te komen en de vraag van tevoren concreet uit te werken.

Aanmelden

Aanmelden voor het Spreekuur Stadsnatuur kan via de website van Bibliotheek Salland: www.bibliotheeksalland.nl. Het spreekuur wordt gehouden op vrijdag 3 februari van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie over Natuur voor Elkaar is te vinden op www.natuurvoorelkaar.nl.