Vechtdal TV - Gouden sponsoren FC Ommen
Gouden sponsoren FC Ommen

OMMEN - Het was opnieuw een komen en gaan op sportpark Westbroek op zaterdagmiddag 12 juni. FC Ommen kreeg wederom bezoek van vijf gouden sponsoren die hun handtekening onder het sponsorcontract met FC Ommen kwamen zetten: Prins Sport, Handelshuis Schuttert Vorktrucks Holland BV, Dunnewind-De lange BV Dakdekkersbedrijf en Veurink Verzekeringen & Hypotheken.

Deze middag was de tweede gelegenheid van meerdere waarop de nieuwe vereniging en haar gouden sponsoren de samenwerking willen vastleggen. Als eerste schoof Rick Prins van Prins Sport, de leverancier van de teamkleding van beide moederverenigingen aan. Prins Sport is ook de leverancier die de nieuwe tenues van FC Ommen verzorgt.

Ook Handelshuis Schuttert, Nederlands grootste varkenshandelaar draagt beide verengingen al jaren een warm hart toe. Namens de familie en onder het goedkeurend oog van vader Jan, ondertekende opvolger Johan Schutter met veel plezier het contract. Nu de twee verenigingen samen gaan, pakken ze groter uit. Ze waren al shirtsponsor van OZC en nu worden ze ook shirtsponsor van FC Ommen en ook nog eens gouden sponsor.

Hugo Jans directeur van Vorktrucks Holland BV is al enige jaren actief bij OZC geweest als jeugdleider en was ook al sponsor van OZC en wordt nu dus ook een van de gouden sponsoren van FC Ommen. 

Vervolgens verschenen aan tafel Dick Dunnewind en Berthil van Lenthe van Dunnewind-De lange BV Dakdekkersbedrijf. Beide voetbaldieren zien het wel zitten in FC Ommen. Dunnewind-De lange BV is al jaren sponsor van beide verenigingen. Ze trekken die lijn nu gewoon door en worden naast gouden sponsor ook shirtsponsor van FC Ommen.

Als laatste gouden sponsor in deze sessie kwam Ard Veurink binnen. Met zijn bedrijf Veurink Verzekeringen & Hypotheken in Ommen heeft hij zich ook vol enthousiasme gemeld als gouden sponsor en daar is FC Ommen heel erg blij mee