Zeer succesvol jaar voor ACO Ommen

OMMEN - ACO Ommen kan terug kijken op een zeer succesvol jaar 2022.  Er werd zeer goed gepresteerd door de atleten van ACO in het afgelopen jaar. Meer dan 1050 inschrijvingen op 160 wedstrijden door het hele land, zowel op de baan als op de weg. 254 PR’s, 30 CR’s en 17 baan/parcours-records werden gescoord.

Een vast onderdeel van de nieuwjaars-bijeenkomst was de bekendmaking van de “beste” atlete/atleet van 2022 en wel voor de diverse groepen junioren, senioren en masters.

Bovendien werden er ook aanmoedigingsprijzen en de wisselbeker per categorie uitgereikt.

Voor de vier Nederlandse Kampioenen waren er bloemen; de baanatleten : Yvonne Meijer , Jolanda van Dam-Dijk , Robert Gerritsen en de cross/weg-atleet Michel Veldman .

De jaarprijs-prijswinnaars bij de junioren: Wiep Seinen , Nora Assink , Max Schutte en Nout Meijer .

De aanmoedigingsprijs ging naar Noah Groote , een sprint-talent (B-junior) in opkomst .

De meest opvallende prestaties kwamen van baanatlete Wiep Seinen , die daarmee ook de wisselbeker won.

Bij de senioren en de masters wonnen: Aline Kootstra , William van Eeken , Jolanda van Dam-Dijk en Dennis Brandenburg de jaarprijzen .

Bij de senioren ging de aanmoedigingsprijs naar een baan/weg-atleet , Ruben Koppelman was de gelukkige , een talent die al sterk scoort op de baan en op de weg .

Ook master Jessica Veurink kwam in aanmerking voor de aanmoedigingsprijs , dit voor haar tomeloze ambitie en doorzettingsvermogen op de sprint .

Voor hun motivatie en trainings- en prestatiedrang kregen Aline Kootstra en Dennis Brandenburg hun verdiende wisselbeker uitgereikt .

Nieuw was de uitreiking van de zgn Teamwisselbeker , deze wisselbeker is bestemd voor die leden , die zich extra inspannen op allerlei gebied .

Deze teamprijzen gingen naar ; een van oudste leden Mario Mariani , Dieneke Brasjen altijd aanwezig op de training , Marry de Lange met haar schoonmaakploeg en kilometer veelvraat Bertine Grootemarsink