Team Sukerbiet organiseert Trailrun over 11 en 25 km.

LEMELERBERG – Op zondag 12 februari organiseert Team Sukerbiet weer de jaarlijkse HUBO Sukerbiet Trailrun : Een pittig trailrun-parcours waarbij uit twee afstanden gekozen kan worden. De langste route van 25 km en een kortere van 11 km. Beide afstanden gaan door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Lemelerberg en de Archemerberg.

De Hubo Sukerbiet Trailrun start op 12 februari bij Natuurcamping de Lemeler-Esch en heeft een uniek parcours zonder asfalt, met natuurlijke hoogteverschillen en mooie vergezichten. Een prachtig en sportief hoogtepunt is de top van de Archemerberg, die 78 meter boven het Sallandse Landschap uitsteekt. Het uitzicht hier is al een beloning op zich.

Landschap Overijssel geeft team Sukerbiet de mogelijkheid om de Trailrun te organiseren. Omdat de routes door een een uniek natuurgebied gaan kunnen er maximaal 350 deelnemers meedoen.

Het doel van Team Sukerbiet is om door middel van sportieve activiteiten geld in te zamelen voor goede doelen. Al het inschrijfgeld van de HUBO Sukerbiet Trailrun komt ten goede aan de (KWF-actie) Alpe d’Huzes 2023 waar Team Sukerbiet dit jaar aan mee gaat doen.

Zie voor meer info en inschrijving: www.teamsukerbiet.nl