Maak kennis met het groene mbo tijdens de open dag van Zone.college

ZWOLLE - Groene vingers, hart voor dieren of juist oog voor techniek? Bij Zone.college vind je altijd een mbo-opleiding die aansluit bij jouw talenten en interesses. In alle opleidingen speelt de praktijk een belangrijke rol en is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Kennismaken met het groene mbo kan op vrijdag 27 januari 2023 tijdens de open dag in Zwolle.

Van 15.00 tot 20.00 uur presenteren die dag alle groene mbo-opleidingen zich en geven docenten en studenten uitleg over onder meer het onderwijs, de (internationale) projecten en de begeleiding tijdens een opleiding. “Met workshops, presentaties en demonstraties krijgen bezoekers een actueel beeld van de groene beroepsmogelijkheden en opleidingen. Enthousiast worden, daar gaat het om. Want het groene mbo biedt hele diverse en leuke opleidingen!”, vertelt Erik van Gijtenbeek, locatieverantwoordelijke in Zwolle.

Goede werkgelegenheid Met een diploma mbo-groen op zak hebben studenten veel mogelijkheden. De groene sector biedt namelijk verschillende banen, op diverse niveaus en in diverse branches. Er zijn in de regio Zwolle, en ook daarbuiten, veel werkgevers in de agro en food business. En met de toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en voedselveiligheid worden er veel nieuwe banen gecreëerd.