Eredivisiescheidsrechter Sander van der Eijk komt naar SNO Nijverdal!

NIJVERDAL/VECHTDAL - Op dinsdag 17 januari komt eredivisiescheidsrechter Sander van der Eijk uit Amstelveen naar SNO Nijverdal. Sinds 2022 mag Sander zich International noemen! Sander zal ons meer vertellen over zijn carrière en zal een nadere toelichting geven over hetgeen er allemaal bij komt kijken om als arbiter op dit hoge niveau actief te kunnen zijn. Daarnaast zal hij ook stilstaan bij de rol van een scheidsrechtersvereniging. Diverse VAR situaties zullen uitvoerig worden besproken, zodat eenieder zich een beeld kan vormen bij hetgeen er allemaal bij komt kijken om als VAR op een juiste wijze je werk te kunnen doen.

Zoals bekend, is SNO Nijverdal als scheidsrechtersvereniging druk bezig om nieuwe potentiële (assistent) scheidsrechters te werven, aangezien er een tekort is aan goede (KNVB) arbiters.

SNO Nijverdal willen dan ook hierbij geïnteresseerde (club) (assistent) scheidsrechters uitnodigingen.

Kortom! Het belooft een zeer interessante avond te worden. De inloop is vanaf 20.30 en om 20.45 zal Sander beginnen met zijn presentatie! Mocht je als (club)(assistent) scheidsrechter uit de regio deze avond willen bijwonen, neem dan contact op met Maurice Paarhuis. Graag een e-mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Aangezien wij een hoge opkomst verwachten, dienen ‘externen’ zich vooraf aan te melden! Tot dan!

Bron foto: BRS Agency