Korfballers d’ Ommerdieck beginnen 2023 goed.

NIEUWLEUSEN - De korfballers van d’ Ommerdieck speelden een inhaalwedstrijd tegen Noveas 2 uit Steenwijk.

D’ Ommerdieck begon heel goed, binnen twee minuten had Gerja Eykenaar tweemaal raak geschoten 2-0. Het werd een eenzijdige wedstrijd, maar wel doelpuntrijk. D’Ommerdieck wist door goed te combineren en de goede kansen af te wachten, vlot te scoren. Bij Noveas lukte het niet zo best. D’ Ommerdieck, wist in de eerste helft 11 maal te scoren en Noveas 6 maal.

Na rust bleef d’ Ommerdieck op dezelfde manier door gaan met scoren, waarbij het ene aanvalsvak meer tijd nodig had, dan het andere. Maar de doelpunten bleven vallen. Noveas kon daar maar twee doelpunten tegenover zetten .Gerja Eykenaar wist in de laatste minuut nog tweemaal raak te schieten. De eindstand was 22-8.

Doelpuntenmakers: Gerja Eykenaar 10 x. Jasper Batterink 5x Robert Batterink 2x, Roel Kikkert 2x Vera Prins, Agnes Compagner en Martin Alteveer allen 1x.