Gulle gevers: hartelijk bedankt!, namens Voedselbank Hardenberg Ommen

HARDENBERG/OMMEN – De vele acties en donaties in de maand december hebben de Voedselbank Hardenberg Ommen veel extra producten en fondsen opgeleverd. De dank daarvoor is groot. In de tijd dat de deelnemersaantallen zo hard groeien, komt de extra opbrengst zeer goed van pas.

Het was een dankbare decembermaand voor de Voedselbank dankzij de vele gulle gevers. Ook in januari en februari kunnen de (ruim over de 800) cliënten nog extra’s in hun pakketten verwachten dankzij de vele inzamelacties.

Roos ter Beek bestuurslid van de Voedselbank was dan ook erg tevreden. ,, Verenigingen die acties hielden, bedrijven die fantastische bedragen ophaalden."

Ze zijn echt heel blij dat de inwoners van de gemeenten Hardenberg en Ommen hun zo’n warm hart toedragen. Het aantal cliënten groeit momenteel enorm, dus ze zijn heel blij met alle extra producten

En als je denkt ik trek het niet meer, schaam je niet.  Dus wie het financieel niet meer trekt, neem contact op. Zo spaar je wat je hebt uit op boodschappen en kom je niet dieper in de problemen. De voedselbank doet het echt met liefde. Kijk maar op de site of je in aanmerking komt en martel niet te lang door. Dat hoeft niet, er is hulp!