Dalfsen gaat weer de Vecht in op nieuwjaarsdag

DALFSEN – ALS-Team Dalfsen is blij dat de Nieuwjaarduik 2023 weer op de kalender staat. Vorig jaar was er nog de thuisduik met een geweldige opbrengst van €. 2.700,00. Dit jaar wordt er weer gedoken in de Vecht vanaf het strand Bellingeweer. 

ALS team Dalfsen hoopt veel mensen de uitdaging aangaan om even in de Vecht te gaan om zo bij te dragen aan de strijd tegen ALS. Er is nog steeds geen medicijn gevonden tegen deze ziekte. Nog steeds wordt er onderzoek gedaan naar ALS. Door deelname aan de Nieuwjaarsduik en door sponsoring draag de deelnemers bij om de onderzoeken financieel mogelijk te maken.

Opgeven kan bij het strand maar mag ook vooraf via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., kosten minimaal €. 10,00 per persoon. De warming up begint om 13.30 uur en de feestelijke duik is om 14.00 uur.

Ook in Nieuwleusen aan de Bosmansweg/Vechtland vindt op 1 januari om 14.30 uur een Nieuwjaarsduik plaats, de opbrengst hiervan gaat naar kinderen in Medgidia. In Lemelerveld duiken de liefhebbers om 14.00 uur bij 't Heidepark.