Mike Kelly

VECHTDAL - De trainer carrousel draait weer op volle toeren. Gramsbergen heeft Rick Mulder (Hoogeveen) als opvolger van Stephan Rahantoknam aangetrokken. Mulder stond de laatste jaren aan het roer bij HZVV en was daarvoor trainer van Avereest. FC Ommen heeft in de persoon van Mike Kelly (Hoogeveen) een nieuwe trainer. Hij komt over van LTC (Assen). Hij is de opvolger van Yves Heskamp. Voor Rick Mulder was Gramsbergen wel zijn favoriete club.

,, Gramsbergen staat al een aantal jaar in de top van mijn lijst. In het verleden kennisgemaakt met de club door er wedstrijden te spelen en daar viel mij de betrokkenheid van de supporters, de prima randvoorwaarden en  ambities van de club op. Het voelde toen als een warme club en dat is tijdens de gesprekken weer naar voren gekomen. In het verleden was er al eens contact geweest om te praten alleen was ik toen net rond met een andere club. Nu ben ik gelijk zelf in de pen gesprongen en ben ik ontzettend blij en dankbaar dat het rond is gekomen. Mijn ambitie is om de ingezette lijn van de huidige trainer voort te zetten en uit te bouwen. 

Mike Kelly over zijn ambities. 

,, Ik ben een enthousiaste en gedreven trainer/coach met zowel een sterke focus op het individu als op het teamresultaat. Ik ben een ‘teamspeler’ die samenwerken heel belangrijk vind. Samen met spelers en begeleidingsstaf ben je een team en straal je dat samen uit. Daarnaast vind ik een open, eerlijke en duidelijke communicatie erg belangrijk. ‘Doe wat je zegt en zeg wat je doet’. Als trainer/coach ga ik planmatig en met structuur te werk.”