Kom naar de nieuwjaarsontmoeting op 10 januari in Ommen en Dalfsen/Lemelerveld

VECHTDAL - De gemeente Ommen, Koninklijke Horeca Nederland afd. Ommen, de Ondernemersvereniging Ommen, Zelfstandig Professionals Ommen en het Ondernemersfonds Ommen organiseren gezamenlijk de nieuwjaarsontmoeting 2023!

Na twee coronajaren luiden we graag met u op 10 januari 2023 het nieuwe jaar in tijdens de nieuwjaarsontmoeting. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom in het Vechtdal College. Het programma start om 20.00 uur.

Wanneer: donderdag 10 januari 2023, vanaf 19.30 uur

Waar: Het Vechtdal College, Balkerweg 2 in Ommen

Tijdens deze avond is er vermaak, blikt de gemeente terug op 2022 en wordt er samen met u gekeken naar wat het jaar 2023 te brengen heeft. Het programma wordt afgesloten met een borrel.

Graag tot ziens op 10 januari!

Gemeente Dalfsen nodigt iedereen uit voor Nieuwjaarsreceptie in Lemelerveld

De gemeente Dalfsen viert haar Nieuwjaarsreceptie in 2023 op 10 januari bij Zaal Reimink in Lemelerveld. Daarmee sluit ze aan bij de Nieuwjaarsreceptie van de ondernemersvereniging Lemelerveld (OVL). “Iedereen is van 19.15 tot 21.00 uur van harte welkom! Niet alleen inwoners en ondernemers uit Lemelerveld, maar juist ook inwoners en ondernemers uit andere kernen” aldus burgemeester Erica van Lente.

De gemeente kiest er bewust voor om op bezoek te gaan in één van de kernen met de Nieuwjaarsreceptie. “Wij vinden het als college belangrijk om inwoners en ondernemers actief op te zoeken en met elkaar in gesprek te gaan. Aansluiten bij de Nieuwjaarsreceptie van de OVL is hier een uitgelezen mogelijkheid voor. We kijken dan ook erg uit naar 10 januari. Hopelijk wordt de receptie goed bezocht en kunnen we volgend jaar onze Nieuwjaarsreceptie in een andere kern houden.”

René Velthuis, interim voorzitter van de OVL, juicht dit initiatief van harte toe. “De Nieuwjaarsreceptie is een mooi moment om op een informele manier met het college in gesprek te gaan. Maar het biedt ons extra mogelijkheden. Zo kunnen we op deze avond ook in gesprek gaan met inwoners en andere ondernemers, daarmee vergroten we ons netwerk.”

De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.45 uur houdt René Velthuis een kort woordje, gevolgd door de Nieuwjaarstoespraak van Erica van Lente. Daarna volgt een borrel die tot uiterlijk 21.00 uur duurt.