Positief Gezond Dalfsen in de Trefkoele

DALFSEN - Samen met lokale organisaties organiseert Trefkoele+ de inspiratiedag ‘Positief Gezond Dalfsen’ op vrijdag 6 januari voor alle inwoners van Dalfsen. Het draait deze dag om een bredere kijk op gezondheid. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen tussen 10.00 en 16.00 uur. Er zijn volop activiteiten zoals: workshops, presentaties, een inspiratiemarkt, valpreventieparcours, escaperoom en een complete spellenhal met o.a. laser gamen.

Positief Gezond Dalfsen is bewust aan het begin van het nieuwe jaar gepland. Een tijd waarin veel mensen bezig zijn met hun gezondheid. Bovendien is vrijdag 6 januari de hele Trefkoele+ vrij vanwege de schoolvakantie. Het evenement, mogelijk gemaakt door Kerngezond Gemeente Dalfsen, is gratis toegankelijk tussen 10.00 en 16.00 uur.

Omdat de presentaties en workshops worden gegeven op bepaalde tijden, is het advies om vooraf te bepalen wat je wilt doen, horen of zien. Het programma is te vinden in het Huis aan huis boekje “Hoe zit jij in je vel” of kijk op www.trefkoeleplus.nl/positiefgezonddalfsen/