Flash heren en dames winnen

NIEUWLEUSEN - Flash heren 1 wint ook de laatste wedstrijd van 2022 vol overtuiging en pakt de leiding in het kampioenschap nog beter vast, maar liefst 11 punten staan de heren los van de nummer twee. Nadat er nog een bekerwedstrijd op donderdag 15 december gecontroleerd werd gewonnen met 3-0, had Flash heren 1 voor de eerste seizoenshelft nog 1 wedstrijd te gaan om het jaar ongeslagen af te sluiten. Zaterdag stond de wedstrijd tegen Captains Kangeroe heren 1 op het programma. De mannen van Flash draaien een onwaarschijnlijk goed seizoen in de voor hen nieuwe derde divisie. De eerste 9 competitiewedstrijden zijn al gewonnen door Flash met slechts 7 sets tegen. De wedstrijd tegen Kangeroe, de huidige nummer zeven, zou dan ook niet te veel problemen moeten opleveren. Vanaf punt 1 had Flash de controle over de wedstrijd en kwamen zij niet in de problemen. 

Ook dames 1 van Flash was er opgebrand de laatste wedstrijd goed af te sluiten. Na een week met goede training was het vertrouwen weer terug en waren ze klaar voor de wedstrijd tegen Wesseling DOK dames 1 uit Dwingeloo. Beide teams gingen in de eerste set gelijk op De eerste set werd uiteindelijk gewonnen door Flash met 25-23. De tweede set werd met 25-14 over de streep getrokken, In de derde set werd het 25-16. De laatste set werd nog even spannend, maar toch weer in het voordeel van Flash afgesloten met 26.24.

De dames van Flash waren tevreden met het spel en kunnen zo 2022 goed afsluiten door alle punten in Nieuwleusen te houden.