Bram Bemboom

door Bart Nijstad

OMMEN/ZWOLLE - De 32 jarige Bram Bemboom,  die vorig jaar bij Be Quick'28 afscheid nam als speler , is na het vertrek van Jacco van Olst (FC Groningen), verantwoordelijk voor de conditie van de spelers van PEC Zwolle. Door knieproblemen kwam er een eind aan de carrière van Bram Bemboom. Hij begon bij OVC'21 (8 jaar), Knickerbockers (3 jaar), Groen Geel (1 jaar) en daarna Be Quick.28 (5 jaar). Hij maakte in totaal 25 goals. Bram die nog in Ommen woont heeft er mega veel zin.  

,, Ik ga per januari full time aan de slag als head of performance bij het 1e elftal. Ik ben verantwoordelijk voor de fysieke- en mentale fitheid van de spelers en ben de schakel tussen alle specialisten en de hoofdtrainer. 

De afgelopen drie seizoenen was ik verantwoordelijk voor de jeugdopleiding. Sinds dit seizoen ben ik toegevoegd aan de technische staf van het 1e elftal. Dit, in combinatie met twee knieoperaties in korte tijd, hebben mij doen besluiten om afgelopen seizoen te stoppen met zelf voetballen na de laatste vijf seizoenen bij Be Quick ’28 te hebben gespeeld.

Met de speelstijl van Dick Schreuder, continue pressing en veel loopacties zonder bal, speelt fitheid een zeer belangrijke rol. Een mooie uitdaging en samenwerking die tot op heden zijn vruchten afwerpt. Niet alleen uit stand op de ranglijst blijkt dat, ook uit onze data. Maar het seizoen is nog lang."