Vrolijk kerstevent vrijdag 23 december 14.00 - 21.00 uur centrum Ommen

OMMEN - De Stichting Ondernemersfonds Centrum Ommen organiseert op vrijdag 23 december een leuk kerstevent in het centrum! Voor zowel de kinderen als voor volwassenen is er een leuk programma uitgewerkt, waarbij vanaf 14.00 uur tot circa 21.00 uur van alles is te beleven in het centrum.

Het programma omvat o.a:

  • Voor de kinderen: een rijdende Kerst Express kindertrein met elfjes, gratis popcornkraam, een indrukwekkende skihut-springkussen en een Oud-Hollandse spellenkraam.
  • Lekker eten: wat denk je van glühwein, warme oliebollen of kniepertjes met warme chocolademelk?
  • Muziek in het centrum: gezellig draaiorgel in de middag met kerstmuziek en twee muzikale bands, het Flater Pret Orkest en Bommelding van 16.00-20.00 uur. En eind van de middag en begin van de avond zijn de midwinterhoornbloasers in het centrum!

Natuurlijk doen de centrumondernemers ook mee. Er is een sfeervolle kerst-koopavond op vrijdagavond 23 december, waarbij veel ondernemers een eigen leuke kerstactie hebben bedacht. Ook zijn er op donderdagavond 22 december diverse ondernemers die de winkel open doen, controleer hiervoor de website van deze winkels wanneer men open is