Bloazen & Brouwen Festival in Dalfsen

DALFSEN - Kom zaterdag 17 december tussen 11.00 en 16.00 uur genieten van het tweede ‘Bloazen & Brouwen Festival’ in Dalfsen bij de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij aan de Molendijk 11. Initiatiefnemers ‘Midwinterhoorn Bloasgroep Dals’n’ en de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij beloven een sfeervol bezoek aan het Festival.

De midwinterhoornblazers halen alles uit de kast om de toon te zetten deze dag. Ze vertellen je graag over de midwinterhoorn en de geschiedenis van deze traditie. Ook laten zij zien hoe een midwinterhoorn wordt gemaakt. Maar het blijft niet bij praten alleen. Er wordt vooral ook geblaozen.

Er wordt een Masterclass Bierbrouwen gegeven in de brouwerij. Altijd al benieuwd hoe bier wordt gebrouwen? Kom dan vooral even langs.

De brouwers van de brouwerij verzorgen deze dag een aantal keren rondleidingen.

Natuurlijk kun je deze dag genieten van een mooi speciaalbiertje. Geheel in de sfeer van het moment valt een Bockbier of Midwinterhoorn (quadrupelbier) van de Ambachtelijke Vechtdalbrouwerij aan te bevelen.

Ook ontbreken de marktkraampjes van TOP Vechtdal (Talent Ontwikkeling Philadelphia) en Joris Bezorgt deze dag niet. Op zoek naar een uniek cadeautje voor de decembermaand? Laat je verrassen door de zelfgemaakte producten van de medewerkers van het Leerwerkcentrum van Philadelphia. Of laat ‘Joris Bezorgt’ je vertellen wat ze zoal doen.

Kom langs op 17 december en laat je onder het genot van een heerlijk speciaalbiertje en het mystieke geluid van de Midwinterhoorn meevoeren naar de komende feestdagen.