Lemele krijgt het deksel op de neus

door Bart Nijstad

LEMELE - Lemele was zaterdagmiddag op het koude sportpark Zandeinde de hele tweede helft in de aanval maar beloonde zichzelf niet. Ver in blessuretijd was het de ouwe rot Dennie Wind (37), die af en toe weer mag opdraven , die Lemele in rouw dompelde. Bij Lemele was Steven Warmelink (44) wederom van de partij. De man is niet van het voetbalveld af te slaan. Zo begint hij dit seizoen als assistent. ,, Toen ik hoorde dat Harry Warmelink het overnam, begon het toch weer te kriebelen. Dus maar weer trainen en meedoen. Oh, ik vind het nog hartstikke leuk. We voetballen ook wel aardig alleen onze laatste pas is nog niet wat het moet zijn´.

Remon Kleinlugtenbeld had Lemele al snel op voorsprong kunnen helpen, alleen hij mistte de penalty. Na 8 minuten werd hij zelf omver geduwd. Hij lapte de regel, dat diegene niet zelf de strafschop moet nemen aan zijn laars. Nick van Ballegooijen stopte de penalty. Na rust kreeg SVV´56 een kadootje van de verdediging van Lemele. Twee man begrepen elkaar niet en Mike Kerkdijk zei dank je wel,

Hierna ging Lemele vol in de aanval. Steven Warmelink had het niet meer en ging een kwartier voor het einde voorin spelen. Na 83 minuten zette hij de thuisclub op 1-1. Maar doordat Lemele bleef aandringen en achterin een beetje open huis hield bleef het lang spannend. De andere veteraan Robin Wessels (37) was er vandoor en speelde Dennie Wind aan en die vond het gaatje 1-2.

Zo vind SVV´56 weer aansluiting bij Lemele want het verschil is nog twee punten (12 om 10).