Komen de weken gezellige drukte op Kinderboerderij Ommen

OMMEN - Als eerste is er voor de kinderen op zaterdag 17 december weer kerstbakjes maken op de kinderboerderij. We beginnen om 14.30 uur en stoppen om 16.30 uur. Kinderen maken onder begeleiding van het educatie team weer zelf de mooiste kerstbakjes. De kosten zijn € 5.00  per kind dit is inclusief alle materialen en een glaasje ranja met iets lekkers.

Je mag zo langskomen maar op geven kan ook op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Op zondag 25 december 1ste Kerstdag is de kinderboerderij ook open en houdt dan een Kinderkerstwandeling. Een wandeling om en op de kinderboerderij, volg de lampjes, zoek de Kerst Bingo figuren, kom de 3 koningen tegen, bak je eigen popcorn boven de vuurton en maak een praatje met de Kerstman en bezoek Jozef en Maria in de stal. Wil je hieraan meedoen dan zijn de kosten € 2.00 euro per persoon. Kom je lekker genieten van de fijne kerstsfeer, warme chocomelk met slagroom of een bekertje Glühwein dan wordt een vrije Kerst gift zeer gewaardeerd.

Op oudejaarsdag gaan we weer oliebollen bakken op de boerderij en kunt u weer oliebollen bestellen. De kosten zijn € 1.00 euro per bol, bij 10 oliebollen de 11de gratis. We bakken naturel, met krenten, en met krenten en appel. Doorgeven van uw bestelling kan op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of op de kinderboerderij in de huiskamer onder vermelding van Naam, telefoonnummer en het aantal oliebollen, hoe laat u ongeveer komt ophalen op zaterdag 31 december na 14.00 uur.