Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi 2 keer in de Caroussel

REGIO - De liefhebbers van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi hebben al enkele jaren verlangend uitgekeken naar de eerstvolgende editie van het populaire zaalvoetbaltoernooi. 

De voorronde vindt deze keer plaats op dinsdag 27 december. Dan gaan honderd teams proberen de 46ste editie op haar naam te brengen. De spanning is te snijden en zal Hoogeveen opnieuw de beker met de grote oren omhoog mogen houden of zegeviert een andere winnaar?

De start vindt zoals gewoonlijk weer plaats in twintig hallen tegelijk en één van de honderd deelnemende teams zal op zaterdag 7 januari 2023 als winnaar eeuwige roem mogen ontvangen. 

Er zijn dit toernooi twee rondes in De Carrousel in Ommen. In de voorronde op 27 december komen daar de volgende ploegen in actie: Elim, FC Ommen, SC Rouveen, Zuidwolde (zat) en Zuidwolde (zon) Na de voorronde op dinsdag 27 december wordt het toernooi al snel op vrijdag 30 december vervolgd met de kwartfinale waarvan er ook één in de Caroussel plaatsvindt. Vanaf de tweede ronde wordt er in duo’s gefloten en dat is de organisatie goed bevallen. Vanaf de halve finale gebruiken de scheidsrechters weer headsets. Dat blijkt een schot in de roos te zijn. De scheidsrechters zijn daar ook erg tevreden over. Dat is volgens de organisatie een verrijking voor het toernooi.