Start leesclubs (moderne) literatuur in Raalte en Ommen

OMMEN - Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

In Raalte en Ommen starten in december leesclubs (moderne) literatuur. In Bibliotheek Salland zijn daartoe op donderdag 8 december (Raalte) en vrijdag 9 december (Ommen) twee verschillende informatiebijeenkomsten voor mensen die het leuk vinden om moderne literatuur te (gaan) lezen en daardoor in contact willen komen met andere liefhebbers. Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Engels, Frans en Duits), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie Belangstellenden zijn welkom op 9 december om 14:00 uur in Bibliotheek Salland, Chevalleraustraat 6 in Ommen. De bijeenkomsten zijn gratis en vrijblijvend. Wel graag aanmelden in verband met het maximum aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..