Annet Jacobs komt naar de Bibliotheek in Raalte

 

Als kind wilde Annet Jacobs zeemeermin worden. Of schrijfster. Het werd dat laatste. Hoe dat zo gelopen is, komt ze vertellen. Want hoe word je dat dan: schrijver? En is dat altijd leuk? Op woensdag 30 november om 15 uur in de Bibliotheek in Raalte, gratis, voor kinderen van 8-12 jaar.

Annet Jacobs schrijft boeken in de beroemde ‘Het Geheim Van’-reeks van Uitgeverij Leopold. Daarnaast schrijft ze de De Verliefde Juf-serie. Haar onlangs verschenen Het Slijmboek, De TikTok Challenge en De TikTokHack zijn razend populair.

In De pizzabende behandelt Annet op luchtige wijze de problematiek van jonge mantelzorgers. Annet debuteerde in 2012 met Het geheim van de dansende beer. Dit boek werd genomineerd voor de Hotze de Roosprijs. In 2019 is De verliefde juf wordt spion getipt voor de kinderjury. Haar bestseller De TikTokChallenge staat in de TIP25 makkelijk lezen titels en is genomineerd voor de Tina Beste Boek Award 2022.

Het optreden van Annet Jacobs is gericht op kinderen van 8-12 naar. Wie zeker wil zijn van een plek, kan zich het beste aanmelden via de website van de Bibliotheek Salland: www.bibliotheeksalland.nl

In november staat de agenda van de Bibliotheek Salland bol van de activiteiten, voor alle leeftijden. Het is de themamaand Nederland Leest, over oud worden en jong blijven. Er zijn ook lezingen van Ronald Giphart, Loes den Hollander en Marjan Berk.