Rotaryclub Ommen Dedemsvaart plant tulpen voor goede doel in het plantsoen van Van Dedem Marke

DEDEMSVAART  - Op maandagmiddag 14 november hebben de leden van Rotary club Ommen-Dedemsvaart tulpenbollen geplant in het gazon voor de Van Dedem Marke in Dedemsvaart.
In totaal zijn er 1500 bollen geplant ter hoogte van de Schuttevaer en De Tjalk.

Met de aanschaf deze bollen steunt de club het wereldwijde Rotary project End Polio Now www.endpolio.org . Met extra bijdragen vanuit het Rotary World Fund en de Bill & Melinda Gates Foundation zorgden de End Polio Now tulpen sinds Rotary in 2014 begon met de verkoop voor € 2.750.000,-- aan middelen om de ziekte polio te bestrijden.

Rotaryclub Ommen Dedemsvaart is een serviceclub die actief is in het Vechtdal. De club telt zo’n 40 leden die allemaal actief zijn in verschillende branches. Door handen uit de mouwen te steken, geld in te zamelen en het netwerk te delen, draagt Rotary Ommen Dedemsvaart haar maatschappelijke steentje bij in het Vechtdal én daarbuiten.

De bewoners van de Van Dedem Marke en voorbijgangers kunnen komend voorjaar genieten van de kleurige tulpen en met de bijdrage steunen ze de bestrijding van polio in landen waar dat nog nodig is. Voor meer info zie www.rotaryommendedemsvaart.nl. Ook op Facebook is meer informatie over de club en haar activiteiten te vinden.