Oliebollenactie van Muziekvereniging Excelsior Dalfsen

DALFSEN - Het is weer november en dat betekent dat de oliebollenactie van Muziekvereniging Excelsior Dalfsen er weer aan komt. Deze actie is van groot belang voor de vereniging en de leden van Excelsior doen er dan ook alles aan om deze actie tot een succes te brengen. Er worden weer vele duizenden oliebollen gebakken en verkocht.

U kunt de oliebollen kopen op zaterdag 26 november 2022 en u heeft daarvoor drie mogelijkheden:

In het “oude dop Dalfsen” komen de leden langs zoveel mogelijk deuren, er is losse verkoop in het dorp en u kunt oliebollen bestellen.

Door van te voren te bestellen, weet u zeker dat u van onze heerlijke oliebollen kunt genieten. Bestellen kan via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., WhatsApp 06-27255652 of door een ingevulde flyer in te leveren in de brievenbus van De Vier Gezichten. Deze flyer wordt in de week van 14 november op zo veel mogelijk adressen in Dalfsen in de brievenbus gedaan.

Bestellen kan tot en met woensdag 23 november.

Bestelde oliebollen kunnen op zaterdag 26 november tussen 10.00 – 16.00 uur opgehaald worden in verenigingsgebouw De Vier Gezichten Emmastraat 10. De oliebollen met of zonder krenten kosten 9 euro per zak van tien stuks.