Supersnel glasvezel binnen handbereik op de bedrijventerreinen in Ommen

OMMEN - Goed nieuws voor ondernemers uit Ommen: eindelijk is er glasvezel op de bedrijventerreinen verkrijgbaar. 

DELTA Netwerk voorziet graag zakelijk glasvezel op 3 bedrijventerreinen in Ommen (Alteveer, Strangen & de Rotbrink). Het bedrijf gaat deze bedrijventerreinen voorzien van zakelijk glasvezel. Wel moeten er minimaal 60 aansluitingen komen om dit te realiseren. Gezien de huidige aanmeldingen in anderhalve week wordt verwacht dat het eenvoudig te halen is.

Pascal Schonewille van PS IT Solutions uit Ommen is verheugd over deze ontwikkeling. Hij legt uit: “De huidige netwerkinfrastructuur is helaas niet klaar voor de toekomst. Door het vele online vergaderen, online applicaties en VoIP telefonie is internet steeds belangrijker. Juist op het industrieterrein de Rotbrink is alleen het langzame kopernetwerk van KPN beschikbaar of zakelijk glasvezel van KPN of Eurofiber, maar door de dure aansluitkosten en maandelijkse bedragen is dit voor het MKB of de ZZP’er niet te betalen. Denk hierbij aan bedragen van € 250 ex btw per maand voor een 200MB verbinding.”

DELTA Netwerk gaat in samenwerking met partners dit netwerk uitrollen. PS IT Solutions is als enige lokale aanbieder één van deze partners. Schonewille benadrukt dat juist een lokale partij als aanspreek punt een voordeel kan zijn. Bij vragen of problemen heb je één vast aanspreekpunt, en dat is altijd in de buurt.

DETLA Netwerk biedt al een 1000/1000MB internetverbinding vanaf € 47,46 ex btw per maand, voor de ZZP’er of thuiswerker. Heb je net wat meer personeel en heb je aan 1 extern ip niet genoeg, betere SLA of een hogere beschikbaarheid garantie? Dan starten de bedragen vanaf € 94,64 ex btw per maand. Het voordeel van aanmelden bij PS IT Solutions tijdens de vraagbundeling is dat u geen aansluitkosten en vastrechtkosten betaalt op uw adres.

Pascal Schonewille is al meer dan 17 jaar IT-ondernemer in Ommen. Waar tijdens de start lag de focus op het realiseren van websites en de hosting hiervan. In de loop der jaren zijn de werkzaamheden getransformeerd naar een viertal afdelingen binnen PS IT Solutions. Denk hierbij aan Internet Diensten, VoIP Telefonie & Connectie, Netwerk- en Systeembeheer en Websoftware-ontwikkeling. Vanwege de hoge kwaliteit diensten die Schonewille levert heeft hij een groot aantal resellers die de diensten van PS IT Solutions doorverkopen aan eigen klanten. Om al deze diensten te kunnen leveren beheren zij hun eigen Cloud netwerk in het datacenter Iron Mountain in Haarlem.

Wilt u graag meer informatie over het DELTA Netwerk in Ommen? Wacht dan niet langer maar neem snel contact op met Pascal Schonewille, dat kan via de email op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of rechtstreeks via 06-13881898.