Flash Heren 1 2022

NIEUWLEUSEN - Ongelofelijk maar waar, ook de heren van Sudosa-Desto gingen over de knie van de pupillen van trainer Stefan Lugtenberg van Flash Heren 1.

De eerste set begon vanaf het begin sterk en na een serve serie aan de kant van Flash werd al snel duidelijk dat servicedruk het belangrijkste wapen voor deze avond zou zijn. In deze set werd Sudosa-Desto verschalkt met 11-25.

Set twee en drie waren van hetzelfde laken een pak, Sudosa-Desto kreeg niet meer dan 15 en 19 punten.

In set vier kwam Flash met nieuw elan binnen de lijnen en ook daar had Sudosa-Desto geen antwoord op,18-25 maakte het uiteindelijk 0-4.

Flash staat door deze uitslag op 23 punten uit 5 wedstrijden. Een gouden begin voor de promovendus! Komende week staat er een dubbel programma te wachten. Vrijdagavond mag Flash Heren 1 afreizen naar Hoogeveen voor de eerste wedstrijd in de beker. Zaterdag wordt er in De Spil gespeeld tegen het eerste team van Harlingen. De wedstrijd op zaterdag begint om 17.00 uur. 

In dezelfde klasse speelde DAC tegen Kangeroe en won met 3-1 (25-18, 25-16, 15-25 en 25-14). Daardoor blijft de ploeg uit Dedemsvaart derde. De andere clubs in het Vechtdal hadden een vrij weekend.