Herhaalprik tegen corona in Multifunctioneel Centrum Carrousel Ommen

OMMEN - GGD IJsselland opent komende weken extra vaccinatielocaties, waaronder bij Multifunctioneel Centrum Carrousel in Ommen. Vanaf 5 november kunnen inwoners uit de gemeente Ommen en omgeving zich daar laten vaccineren. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken op planjeprik.nl of door te bellen naar 0800-7070.

Waarom een herhaalprik?

Het aantal coronabesmettingen neemt dit najaar toe. Uit voorzorg wordt daarom weer een coronaprik aangeboden. Deze herhaalprik tegen corona verbetert de kwaliteit van het afweersysteem en daarmee de bescherming tegen ziekenhuisopname en overlijden. Daarnaast is de herhaalprik nodig om de zorg bereikbaar te houden en om druk op de samenleving, door bijvoorbeeld uitval van personeel, te voorkomen. De herhaalprik is er voor iedereen van 12 jaar of ouder die de basisserie tegen corona heeft gehad én minimaal 3 maanden geleden de laatste prik of een coronabesmetting heeft gehad.

Locaties en openingstijden

De tijdelijke priklocatie in Multifunctioneel Centrum Carrousel is vanaf 5 november iedere zaterdag open. Kijk voor adresgegevens, dagen en tijden op www.ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties. Vergeet niet een geldig ID-bewijs en een mondkapje mee te nemen.