Najaarsconcertvan het Ommer Mannenkoor (OMK)

OMMEN - Het Ommer Mannenkoor (OMK) geeft op vrijdag 28 oktober een concert in de Reestkerk te Avereest. Dit is een vervolg op ons voorjaarsconcert aldaar, waar het OMK door het enthousiaste publiek werd geroemd voor haar unieke programma waarin de veelzijdigheid van het koor ten volle tot uitdrukking kwam. Het concert begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.00 uur. De entree bedraagt € 10,00.

Het OMK met leden uit de wijde omtrek van Ommen zoals Dalfsen, Dedemsvaart, Nijverdal en Balkbrug, heeft ook nu weer een uniek programma laten instuderen door dirigent Gezinus M. Veldman. Hij heeft bijna alle muziek zelf geschreven of bewerkt, en weet door zijn enthousiasme het OMK mee te slepen om weer een mooi gevarieerd en verzorgd programma te laten uitvoeren.

Naast het OMK zal medewerking worden verleend door de regionaal bekende solist Albert Wessels. Hij is vaste solist van het Christelijk Mannenkoor Vroomshoop, maar heeft zijn sporen ook verdiend als solist bij andere koren. Daarnaast verleent Obed Redder als drummer zijn medewerking. Obed, lid van het fanfarekorps Soli Deo Gloria uit Ommen, heeft al diverse keren met het OMK opgetreden.

En uiteraard zal Gezinus M. Veldman als pianist, zijn kunnen op de vleugel tonen. Al dan niet in samenspelen met zowel koor als solisten.

Dirigent, bestuur en leden hopen dat u weer net zo verrast en enthousiast zult staan over de muzikale veelzijdigheid van het OMK.

Tekst en foto: Andries Martens,