Inzamelactie Luiers voor Lesbos oktober 2022

VECHTDAL - Kinderen op de vlucht aan de grenzen van Europa leven in schrijnende situaties, afhankelijk van hulp van anderen.

Stichting CRR (Christian Refugee Relief) ondersteunt deze kinderen door te voorzien in de basisbehoeften.CRR organiseert hulptransporten naar Lesbos, Samos, Chios, Kos, Thessaloniki, Athene. Verder werkt CRR in Bosnië, Servië, Roemenië, Oekraïne. Hulp wordt geboden in vluchtelingenkampen, maar ook aan vluchtelingen die op straat of in de bossen verblijven. Per hulptransport zijn er gemiddeld 50.000 luiers nodig.

In de maand oktober worden door heel het land heen luiers, billendoekjes en maandverband (voor de moeders!) ingezameld, om ervoor te zorgen dat stichting CRR deze hulp kan blijven bieden. Jouw hulp is daarbij van grote waarde.

Help stichting CRR ieder vluchtelingenkind te geven waar het recht op heeft en doneer luiers (vooral maat 4-6), billendoekjes of maandverband! Kijk voor meer informatie en over deze actie op: www.luiersvoorlesbos.nl. Ook als u financieel kunt bijdragen. Doe mee, want samen staan we sterker dan alleen. De inzameladressen in Ommen zijn: familie Prins, Chevalleraustraat 97 en familie Waardenburg, Groenling 4

CRR/ Veenweideweg 19c, Nieuw- Lekkerland, tel: +31612541176, www.stichtingcrr.nl NL74RABO0306633183 o.v.v. Luiers voor Lesbos 2022