Ajax komt naar Nieuwleusen met clinic

NIEUWLEUSEN - In de herfstvakantie organiseert Ajax een Ajax Clinic bij SV Nieuwleusen. Op donderdag 20 oktober 2022 kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar oud een dag lang trainen als een Ajax-speler. Samen met spelers en speelsters van dezelfde leeftijd leer je verdedigen als Jurriën Timber, dribbelen als Steven Bergwijn en scoren als Brian Brobbey.

In deze Clinic staat een van de zes kernwaarden van Ajax centraal, namelijk:

Wij versterken elkaar. Bij Ajax werken wij samen om onze doelen te bereiken. Iedereen beschikt over unieke vaardigheden en door van elkaars kwaliteiten gebruik te maken, zijn wij op ons sterkst. Tijdens de Ajax Clinic worden deze vaardigheden in de ochtend trainbaar gemaakt, zoals het dribbelen, passen en aannemen. Dit zal vervolgens in kleine wedstrijdvormen worden toegepast. Na de lunch wordt er in teamverband getraind en worden er partijspelen gedaan. Aan het eind van de dag wordt er een team van de dag uitgekozen, op basis van de elf gedragsregels van Ajax. Uiteindelijk beleef jij tijdens de Ajax Clinic een echte Ajax ervaring voor een dag!

De Ajax Clinic omvat naast een dag lang trainen op de Ajax-manier en plezier maken, zitten hier nog een aantal dingen bij inbegrepen. Denk aan de lunch en twee drink-breaks, een Ajax Camps & Clinics bidon, een persoonlijk certificaat na afloop en eenmalig 20% korting voor de Ajax Fanshop.

Wil jij in de herfstvakantie een dag lang trainen als een Ajax-speler? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie en meld je snel aan voor de Ajax Clinic.

’ https://bit.ly/ajaxclinic-svnieuwleusen