Korfballers d’Ommerdieck en Centrum zorgen voor spannende wedstrijd

NIEUWLEUSEN - Na de 7-16 verlies was d’Ommerdieck gebrand om in de returnwedstrijd tegen Centrum in de Krim de winst mee naar huis te nemen.

Helaas ontbraken er twee vaste basisspelers. D’Ommerdieck begon goed 0-2, waarna Centrum gelijk kwam 2-2. Er werd om en om gescoord tot 5-5. Centrum nam voor ’t eerst een voorsprong van twee punten 7-5. Dit was tevens de ruststand.

Na rust wist Gerja Eykenaar de stand op 7-6 te brengen. Centrum liep uit tot 9-6. Maar d’Ommerdieck bleef goed doorgaan en wist driemaal op rij te scoren. De stand was weer gelijk 9-9. In de laatste minuten werd het nog spannend, want Centrum schoot tweemaal raak 11-9. In de laatste minuut schoot Jennifer te Kolsté raak. Eindstand 11-10 in het voordeeel van Centrum

Doelpuntenmakers Gerja Eykenaar 4x, Martin Alteveer 2x, Carlijn Haan, Robert Batterink, Miranda Huzen en Jennifer te Kolsté.

Zaterdag 15 oktober speelt d’Ommerdieck de laatste veldwedstrijd tegen Juventa in Hardenberg. Aanvang 12.30 uur.