Albert Heijn Hardenberg gaat verbouwen  

HARDENBERG -De Albert Heijn aan het Van Wevelinckhovenplein 60 in Hardenberg is begonnen met de voorbereidingen voor een ingrijpende verbouwing. Klanten merken er nu nauwelijks iets van; vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. Dat verandert op vrijdag 14 oktober om 18:00 uur. De winkel van ondernemer Gerard de Boer gaat dan dicht om te worden omgebouwd naar het allernieuwste concept van Albert Heijn.
In de vernieuwde supermarkt komt nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. De opening vindt plaats op woensdag 26 oktober om 11:00 uur. Albert Heijn Hardenberg wordt niet groter maar krijgt door een slimme herinrichting wel veel meer ruimte. 
Dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, zal ervoor zorgen dat alles langer vers blijft. Ook zijn er straks zes gloednieuwe zelfscankassa’s en de nieuwste handscanners.
De opening op woensdag 26 oktober wordt een gezellig feest. Om 11:00 uur gaan de deuren open en staan Gerard de Boer en zijn team klaar om klanten te verwelkomen. De beroemde levensgrote hamster is er en dat biedt een mooie kans om samen op de foto te gaan. Voor de eerste duizend klanten is er gratis iets lekkers. Gerard Boer nodigt iedereen uit.