Ruime overwinning S.V. Nieuwleusen op SV Dalfsen

NIEUWLEUSEN - Zaterdag 17 september werden de laatste wedstrijden in de bekerpoules gespeeld. S.V. Nieuwleusen speelde tegen dorpsgenoot SV Dalfsen en won de wedstrijd overtuigend met 4-0, dit was ook de ruststand. Door dat de andere wedstrijd in de poule tussen SVI en ZAC in een 2-2 eindigde heeft S.V. Nieuwleusen zich geplaatst voor de volgende bekerronde.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte in acht genomen wegens het overlijden van Henk van Dijk, lid en vrijwilliger van S.V. Nieuwleusen.

In de eerste 20 minuten van de wedstrijd kwam de thuisclub al op een 3-0 voorsprong door twee doelpunten van Randy Vink en één van Tom Vasse. Vlak voor rust werd het zelf 4-0, doelpuntenmaker was Bas Evenboer. De verdedigende chaos bij de Dalfsenaren werd in die eerste helft keihard afgestraft.

S.V. Nieuwleusen speelde een wat mindere tweede helft. Beide ploegen kregen nog wel enkele kansen maar door goed keeperswerk aan beiden zijden werd er niet meer gescoord.

Zaterdag 24 september om 14.30 uur begint de competitie met een thuiswedstrijd tegen Vroomshoopse Boys.