Korfbalcompetitie weer van start

NIEUWLEUSEN - De eerste wedstrijd op het veld voor het eerste team van d’Ommerdieck was tegen Centrum 1 uit de Krim. D’Ommerdieck had duidelijk moeite met scoren. De zuiverheid ontbrak nog in de eerste wedstrijd van het seizoen.

Het team kreeg wel kansen, maar trof geen doel. Bij Centrum schoot men wel raak, al snel was het 0-4. Na tien minuten wist Robert Batterink raak te schieten 1-4. Na 1-6 brachten Agnes Compagner en Miranda Huzen de stand op 3-7.

Ook na rust bleef d’Ommerdieck moeite houden met raak schieten. Of de bal draaide uit de korf, of het schot ging net naast. Het wilde maar niet lukken. Bij de stand 5-12 verzilverde Robert Batterink een strafworp 6-12. Centrum schoot raak met prachtige afstandsschoten, zodat de eindstand 7-16 werd.

Woensdag 21 september speelt d’Ommerdieck om 20.00 uur de inhaalwedstrijd tegen Blauw Zwart 3 in Wierden en zaterdag 24 september speelt d’Ommerdieck thuis tegen Juventa 5 uit Hardenberg. Aanvang 15.00 uur.