Kijk- en doedag bij Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE - Zondag 25 september is er weer een kijk- en doedag bij het Olde Manegepeerd aan de voet van de Lemelerberg. Na het succes bij eerdere edities is er opnieuw kleedjesmarkt. 

 

Wat is er te doen?

Naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom snuffelen op de kleedjesmarkt. Daarnaast worden er tweedehands paardenspullen verkocht zoals (vliegen)dekens en fleecedekens voor je paard of pony, penny's, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paardrijkleding en meer. Ook is er verkoop van schleichminiaturen. Koffie en een warme hap kan op het terrasje worden gekocht.

Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen de ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel. Helpen voeren kan om 13.30.

Lege cartridges, batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet kunnen ook worden ingeleverd, De opbrengst hiervan gaat naar de paarden.

Waar en wanneer?

De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden.

Zondag 25 september tussen 12.00 en 16.00 uur aan de Lovenseweg 3 te Dalmsholte. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it./ 06-12874764, www.manegepeerd.nl

olde manegepeerd